lördag, februari 28

Lördag idag. Och solen skiner! :) Lycka! Var ute från klockan 11 och fram tills nu. Sitter med ett stort glas med pepparmyntte och surfar runt bland fina bloggar. Changeling ska förmodligen ses ikväll (efter den obligatoriska melodifestivalen) och då den verkar ganska sorglig får jag ladda upp med näsdukar.

torsdag, februari 26

Gah, jobbigt att min antibiotika inte vill verka! Är svullen, det spänner och jag har ont. Och det sedan nästan en månad. Extremt tärande faktiskt. Men får hoppas på det bästa helt enkelt.

Igår var jag i stan och firade mitt nya jobb med att hitta och köpa en väska i mörkbrunt läder, riktigt nött är den, och det gillas!

onsdag, februari 25

Det går mot ljusare tider! Både ute och inne i själen. Nästa vecka är det dags för operation av visdomständer och även provtagning (jag hoppas på det bästa), förhoppningsvis svullnar jag snart av och allt blir någotsånär normalt i min mun och hals igen.

Och sen det absolut bästa sedan länge...
jag har fått mitt första riktiga jobb inom det jag utbildat mig inom! Glad! Fick det positiva samtalet i förmiddags och nu svävas det på stora trygga fluffiga moln!

...dessutom mår min katt bra igen, det räckte med en halv veckas smärtstillande för honom, det gör mig så lättad att se att min lilla röda prins mår fint igen.

tisdag, februari 24

Längt

torsdag, februari 19

Hela dagen var jag på sjukhus igår, olika prover och röntgen gjordes. Nu vet jag att jag har en infektion i vänstra käken och även måste jag operara bort en bit. Tar antibiotika nu (som jag kanske inte tåler) och mina tankar susar runt i mitt huvud.

Min katt har heller inte blivit mycket bättre, han hade visst fått en kraftig smäll på huvudet och nu är han snurrig, slö och kräks ibland, det låter inte bra, han har fått smärtstillande och jag hoppas han ska bli bra igen på ett mirakulöst sätt.

Hoppas ni förstår att det kan bli lite tomt på bloggen en tag framöver, men hoppas på att jag snart kan blogga som vanligt igen, jag kommer såklart fortsätta läsa de bloggar som jag den senaste tiden blivit extra förtjust i :) tills jag återkommer vill jag att ni tar hand om er!

måndag, februari 16

Livet leker inte just nu. Jag har blivit sjuk, ska till doktor idag. Min katt har blivit sjuk, han ska till veterinär idag. Phuu, jobbigt jobbigt...

torsdag, februari 12

Här ser ni mina nya svarta stövlar och de nyshoppade bruna stövletterna. På broschen ser man ett träd som står i vit blom. Känns så vårigt och somrigt när jag tittar på broschen, tycker så mycket om den!

onsdag, februari 11

När jag ändå befann mig i omedelbar närhet till inbjudande butiker i förmiddags spanade jag in de nya potensiella vårkläderna. Det väntas bli en ganska romantisk sommar! Köpte inget i klädesväg men spanade en del. När jag trodde shoppingrundan var slut såg jag plötsligt 2 par stövlar som jag inte kunde lämna kvar i skoaffären, visar dem på bloggen imorgon, då ska jag även visa er broschen som jag nu hittat igen. Nu kallar soffan på mig, och en bit köpt chokladsockerkaka + blåbärste!
Är lite sur på min handledare just nu, varför kan han aldrig svara på mail för, om så bara för ett kort ja eller nej, det är det enda jag behöver veta. Och han är min universitetsreferens i mitt cv, det kommer kanske sumpa chansen till jobb anar jag, om det fortsätter så här...
Idag var jag på jobbintervju, tidigt på morgonen var det dags och jag tyckte det gick bra, var inte nervös, (konstigt nog!) min förberedning inför intervjun var väl värt tiden. Pratstunden med rekryteraren gick varken superbra eller superdåligt, någonting därimellan så jag får se om jag får komma på en andra intervju för att träffa chefen. Vore kul! Håll tummarna! Jag håller dem redan sedan en tid tillbaka.

tisdag, februari 10





Jag är uppe relativt tidigt igen, (för mig är detta tidigt!) och det känns skönt. Nu får ni äntligen se mina nyköpta skor, köpte dem i fredags för ynka 99 kr, det är h e l t okej! De var nedsatta och skulle till ordinarie pris kostat 399 kr. De är varma och sköna och passar bra att använda i detta väder, perfekta att ha när jag inte känner för att vara för uppdressad.

Broschen har jag lagt någonstans här hemma och jag vet inte var, dyker den upp tar jag en bild på den, lovar. Ni får istället se en bild på en del av innehållet i min garderob (som ännu inte är helt sorterad, prydlig eller i ordning).

måndag, februari 9

Orkar inte lägga in bilderna på skorna och broschen ikväll, är trött, gör det imorgon. Ska se Familjen annorlunda nu, därefter blir det Advokaterna.
Är vaken tidigt idag! Det har inte inträffat särskilt ofta sedan jag bör- jade skriva på min C-uppsats, men måste tillägga att det känns ganska skönt. Det är redan ljust och fint ute. Tittar lite på Vakna med the voice och på Rachel Ray men ska sätta på ett avsnitt American Dreams strax. Är på avsnitt 8 av 17 nu. Vill inte att avsnitten någonsin ska ta slut, finns ingen serie som jag älskat såsom denna.

Idag är mina mål att hinna läsa på så mycket det går inför jobbintervjun i veckan och sen tänkte jag ta en bild på de skor och den fina brosch jag fyndade i fredags, ni får se bilderna senare idag. Tills dess önskar jag er en effektiv och glad måndag!

söndag, februari 8

Nästa vecka ska det hinnas med en hel del; ska bl. a söka en del jobb, städa undan hemma, rensa och lämna kläder som jag inte längre har någon användning för, gå på jobbintervju och gå ut på många och långa powerwalks!

lördag, februari 7

I dag blir det American dreams maraton, serien är fantastiskt bra, 60-tal, bra låtar, bra skådespelare, genomtänkt och spännande handling. Den tredje säsongen kom aldrig på svenskt tv såvitt jag vet, så det ska bli spännande att se hur serien fortsätter. En kopp kaffe och chokladpudding till. Perfekt syssla en lördag som denna.

tisdag, februari 3

Den senaste tiden har jag varit så sugen på glass, så det blev en rejäl portion ikväll, mums!

Älskar denna låt av Dylan, lyssnade sönder den sommaren 08, men har börjat spela den igen och jag kan höra den åter och åter och åter igen!

Frukostmacka och tidningen. Oslagbar kombination!♥

Jag är med och tävlar om att få vinna en liten söt elefant! Ni kommer till tävlingen genom att gå in på http://soligaklader.blogspot.com/.

måndag, februari 2

Kollade precis på Familjen annorlunda och nu tittar jag på Advokaterna på tv 4, mycket intressant tv kväll tycker jag! Jag kommer att gilla måndags kvällar hädanefter!

söndag, februari 1

Söt rutig blus!

Vårig svart basic kofta! (dess färg ser daskig ut pga kamerablixten)

Stor härlig krage på den långa koftan!

Varm och lång grön kofta med dragkedja, denna vill jag gärna mysa i under februarimånad!

Söndagsmiddag

Blir ändrade planer för ikväll, blir bjuden på middag av föräldrarna, vi ska äta riktig söndagsstek med god sås och nudlar och allt som hör till. Mums ska det bli! Så nu lägger jag bara snabbt in bilderna från min shoppingtur igår och så önskar jag er alla en fin kväll, för det ska jag ha!
Jag hann dammsuga, rengöra speglar och bädda nytt i sängen, valde våriga rosa och lila prickar, som ska pigga upp i februarimörkret!

Sitter och dricker min andra kopp söndagskaffe :) hur bra som helst känns det, min kropp känns onaturligt kry också, har energi, blir så glad! Är jag äntligen på väg att må bra igen?

Funderar på vad det blir för mat hos mig ikväll, det lutar mot pizza med en stor sallad till + en avokado (finns det något godare än avokado?) samt kolsyrat vatten till, låter som om det blir gott ikväll med!

Nu ska jag in i mina garderobsgömmor och sortera ut fler kläder, sen ska jag försöka hinna ta bilder på de nya kläder jag köpte igår och slänga upp bilderna här så ni får se. Ha en skön söndag!♥
Min lilla skatt för 10 minuter sedan!
 
gästbok och besöksräknare