söndag, november 30

Julfågelpyssel


lördag, november 29

Lussebullbak, julpyssel & svampsoppa



The eye



Film

Yrseln sitter i men den är kontrollerbar, man vänjer sig vid allt, blir det inte värre med den blir det film ikväll. Är sugen på "The eye". Den ska vara scary så det passar bra för mig!

Tillsammans med vännen tittade jag i tisdags på "Mamma mia" filmen, jag är ingen fan av musikaler men eftersom den innehöll bara ABBA låtar var den helt okej. Sen hann vi även titta på en äldre film "The fifth element", jag hade aldrig hunnit se den, den var bra! Riktigt bra! Riktigt mycket lösgodis köpte vi åt oss och så mumsade vi och hade mysigt.

Yrsel + Lussekatter

Vaknade vid 8 och allt snurrade, obehagligt som tusan! Lyckades somna om 5h men det snurrar fortfarande lite. Hoppas det går över. Min mamma ska försöka pigga upp mig genom att baka lussekatter till mig, snällt!

fredag, november 28

Fika


torsdag, november 27

Besviken och maktlös

Jag är less på min uppsatspartner. Hon har varit krasslig hela tiden, kommit försent, planerar hela tiden saker men gör dem aldrig, jag har fått skriva delar till uppsatsen medan hon ännu inte skrivit en enda mening! Nu är hon visst sjuk. Verkar vara allvarligt (får inte mer än det till svar) och det är inte säkert att hon kommer att fortsätta med kursen/uppsatsen...

Ledsen om det är nåt allvarligt hon har men jag är också ledsen att hon nu försätter mig i en jobbig situation. Hon måste vetat det här sedan en tid tillbaka. Har jag ingen uppsatspartner betyder det att jag inte skriver någon uppsats denna vinter vilket betyder att jag inte blir klar till januari vilket betyder att jag måste vänta med att söka jobb medans 300 andra med samma utbildning tar sin examen och letar jobb innan mig...

Problem med CSN får jag också...

Är så himla besviken på det här. Maktlös.

tisdag, november 25

Lite babbel

Så var en minidel av uppsatsen ivägskickad för kontroll av handledar- en. Bra! Handledning imorgon. Nu ska jag klä mig varmt och gå ut och promma en halvtimme, solen skiner!

Ikväll ska jag in till den större staden och mysa hemma hos en vän, dricka thé, kolla film, snacka och äta nåt gott. Sweet.

Igårkväll blev jag både riven och lite biten av min katt, hoppas det inte blir någon infektion bara. Usch. Stelkrampvaccin har man väl fått i sig under skoltiden, I hope. Han är så oberäknerlig den katten...

lördag, november 22

Mandarinpaj


Tänkte lägga ut en bild på mandarinpajen jag kastade ihop (bakade) igår. Det blev lite mycket socker i pajbottnen men annars var den god. Bjöd mina föräldrar på den över lite kaffe, de godkände den.

Hej mitt kära vinterland


Kommer vi kanske få en vit jul? Så här såg det ut hos mig när jag vaknade igår och tittade ut genom fönstret. Jag hade nästan glömt bort hur fint det är med snö!

fredag, november 21

Skräck


Sitter uppkurad i soffan och är rädd. Hehe. Det har sin förklaring. Kollar på filmen House och den är riktigt ruggig. Har kollat hälften nu, klarar jag av att se resten?

Äntligen fredag

Inga studier ikväll, bara idol, senare en film, massor av teljus, chips och hemmagjord mandarinpaj!

torsdag, november 20

Vinn paket!


Här kan du vinna en spännande paket! http://www.vitdesign.se/sandra.php

Torsdag

vaknat
ätit frukost

druckit för mycket kaffe och ätit för mycket choklad
hamnat mitt i ett hageloväder
sett en regnbåge och lite solsken

ätit lunch
förberett inför ett seminarium
letat inspiration till uppsatsen
missat ett möte med min handledare (eftersom han informerade oss försent!)

onsdag, november 19

Tischa


Jag vill vinna den gråa tischan och få den i julklapp! Här kan man tävla --> http://mariamelle.blogspot.com/2008/11/lmna-en-kommentar-och-vinn.html#links

Aaahh

Ligger på soffan, under min varma vita filt och har det gosigt. Måste bara försöka få någon att laga en kopp thé till mig. Tog en varm dusch innan, behövdes verkligen eftersom jag frös så fruktansvärt, det har blåst supermycket hela dagen idag, kylde nog ner mig.

Idag har det hunnits med en Coffee House by George lunch med en bekant till mig, ett uppsatsmöte + en föreläsning. Dessutom har jag mått hyfsat bra hela dagen. Jag är nöjd so far.

tisdag, november 18

Har man en chans?

Det är otroligt många som är med och tävlar om detta zinkhus, (ett sådant har jag velat ha sedan förra julen) jag också, men jag vågar nästan inte hoppas --> http://butikenflitigafredrika.blogspot.com/2008/11/tvla-om-ett-zinkhus-frn-walther-co.html

SOS Familj

Har redan hittat ett intressant program, SOS familj på tv 3. Och det är verkligen intressant, det säger jag inte bara för att jag borde plugga!

På tv?

Sitter här och undrar om det kommer nåt bra på tv ikväll. Kommer inte på nåt. Får zappa runt lite. Ett annat alternativ vore ju att läsa alla dessa dussin artiklar som jag ska ha läst till mitt seminarium den 3 december...

Vacker låt!

http://www.youtube.com/watch?v=gHtxkCieWLM

Söt tomte


Jag är med och tävlar om denna tomte, visst är den söt? --> http://veramedflera.se/index.php/2008/11/vinn-julgott/


Tisdagssysslor

söndag, november 16

Söndag

Det har varit en skön söndag, lagom slappig. Min syster var på besök, det har ätits och druckits massor av gott; tacos, chips, läsk, stekta äpplen med vaniljsås, pepparkakor och kaffe. Vi har uppdaterat varandra om våra liv och bara haft det mysigt. Synd att hon bor långt bort, skulle vara kul att ha henne här oftare.

Nu ska jag våga mig på att pyssla lite inför jul, det är bara i planeringsstadiet så kommer ta lite tid innan jag är klar och kan visa er resultatet av pysslet. Innan jul ska det dock vara klart, ett ultimatum jag ställt till mig själv!

Mysig fjäderbollampa

Är med i ännu en tävling, denna gång handlar det om en finfin lampa, med vita fjädrar, ser så glamorös ut! Vill du också tävla om den, gå in på http://rosahemmet.blogspot.com/2008/11/var-med-och-vinn-t-dig-sjlv-eller.html

lördag, november 15

Räkbomb

Vilken lyx! Åt denna goda räkbomb ikväll, perfekt en lördag som denna.

Halsband


Å vad jag tycker om halsbandet, ursnyggt! Här kan du vinna det; http://madebyem.blogg.se/2008/november/tavling.html

fredag, november 14

Fredagkväll

Vintermysgoodiebag

Imorse när jag drack mitt kaffe och filosoferade om allt och inget började jag funderade på vad jag ska ge min syster i julklapp i år, kom fram till att hon ska få en stor goodiebag, massor av roliga småsaker som jag kommer att samla i en korg, det blir en goodiekorg, sedan slår jag in den i fint julpapper och ställer under granen. Perfekt julklapp tycker jag, själv skulle jag bli överglad att få en sådan! Jag är med och tävlar om en julig goodiebag, på denna sidan kan man tävla http://www.bloglovin.com/m/10585723/0 Lycka till!

På promenad idag!

Goodiebag!

Denna proppfulla goodiebag ser intressant ut, tänk att vinna den! På Catharinas blogg http://catharinamodell.blogg.se hittar du till tävlingen.

Ge mig ett G, ett O, ett D, ett I, ett S, GODIS!

En mysig blogg jag läser regelbundet är http://sweetkay.blogg.se. Linda som driver bloggen håller nu i en mumsig tävling där man kan vinna en godisgoodiebag! Vill du vara med & är nyfiken på tävlingens regler; http://sweetkay.blogg.se/2008/november/tavlings-dags.html

onsdag, november 12

Hemmadag

Skönt att bara vara hemma. Sov länge och tog det lugnt. Glodde på tv och hällde i mig massor av koppar kaffe. Hann äntligen bli klar med kompletteringsuppgiften.

Nu är det dags att värma gulaschsoppa, öppna ett Vichyvatten och bänka mig i soffan för att se That '70s Show.

tisdag, november 11

Trött

Kom hem sent ikväll, drog på mig gummistövlarna och varma "ut och gå" jackan och promenixade med nordic walking stavarna i sisådär 20 minuter. Sen pallade jag inte mer. Trött.

Nu har jag ätit och ska snart svira in i duschen innan jag placerar min ända i soffan. Ska bli skönt. Tänker skriva klart min komplettering och börja med en annan uppgift vi fått på kursen, handlar om opponering, spännande värre.

måndag, november 10

Fjäder, fasan och läderfåtölj!


Alphabeat - Fascination!

Denna låt summerar upp hela min sommar i Tyskland som utbytesstudent, galet skoj men också galet skrämmande ibland! Hör jag denna är jag tillbaka i den lilla bubbla till värld jag levde i 4månader, grymt!

Huu stormigt värre


Äter frukost. Finncrisp med avokado och lite flingsalt över. Min favvofrukost just nu. Är inne i en Finncrisp med avokado period. Innan dess var det kaviar på knäckebröd, innan dess välling och innan dess müsli med fil.

Ska snart fixa mig i ordning, på schemat står en obligatorisk föreläsning. Jag undrar om det är lönt att sminka sig och göra håret, det blåser och regnar kors och tvärs därute. Nåja, en kopp kaffe nu och sen får jag vara vaken.

söndag, november 9

Some sweet motown?

http://www.youtube.com/watch?v=kOJ5T8wsyTs
Sunny ones so true, I love u med Marvin Gaye - så skön!

Läderväskor, weekendbag och nescessärer


Fin inspiration! Snokade på Ceannis sida och hittade en del guldklimpar och "vill ha" väskor!


lördag, november 8

Lördagsmys

Lördagkväll. Skönt. Lagade till god mat ikväll, blev köttbullar, hummus och ungsbakade potatisklyftor och grönsaker, mumsigt var det! Nu ska jag snart stänga ner datorn, ta en varm dusch och sen kolla på lite hederlig tv. Förhoppningsvis lägger sig min röda katt bredvid mig och värmer mig.

Ni måste hjälpa mig med en sak, det är så här att jag har flörtat lite till och från med en kille (gick samma kurs som jag), hittade honom på facebook och är nu så himla sugen på att adda honom eller bara ge honom en poke. Ska jag göra det eller bara låta det vara? För pinsamt?

UPDATE 10 november: Jag har inte addat honom, det kändes bara för naivt att göra det, det var nog inte meningen att det skulle bli något av oss.

fredag, november 7

Feelgood låt! Me love it! ;o)

En bra låt som gör mig glad och piggar upp mitt tråkiga humör är Shine on med the Kooks.

torsdag, november 6

Sömn

Jag sov till 12 imorse. Men det var en orolig sömn jag hade på morgonen. Känner mig inte kry alls, har varit hos doktorn igår och de tog lite prover på mig. Proverna var bra så jag undrar varför jag har så mycket slem HELA tiden att det känns som om jag skulle kvävas när som? Svårt att andas och alltid trött och håglös. Vad är det som händer? Kan detta inte bara gå över, snälla?

Tentan i måndags gick bra. Känns bra. Jag svarade dock inte på en fråga eftersom jag inte visste hur jag skulle beräkna den. Men jag ska nog få ihop tillräckligt med poäng till ett godkänd. Det är det viktigaste.
Bara för att jag tillät mig sova lite längre imorse gick jag inte på föreläsningen jag hade på uni och måste nu skriva ihop 3 sidor för att kompensera min frånvaro, smart gjort av mig. Ååh.. pust.. och jag som känner mig så dålig..
 
gästbok och besöksräknare